За нас

Защо да изберете нас

Ние работим в почистващия бизнес от 2008 г.

Lupo.bg е фирма за професионално почистване на домове, офиси, заведения, хотели и административни сгради.

Можем да ви предложим голям избор от професионални почистващи услуги включващи абсолютно всичко необходимо за поддържането на  перфектната  чистота на вашия дом или офис.

Нашата работа се извършва само с съвременна техника, професионални препарати, доказани и затвърдени процедури в професионалното почистване.

Нашия екип е съставен от специалисти с голям опит в областта на професионалното почистване.

Почистващата техника и препарати, които използваме са производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: „Kärcher", “Hako“, “Lavor",“Numatic" , “Kitter" и други.

Освен с професионалните почистващи машини, почистваме и ръчно, според спецификата на замърсяването.

В зависимост от Вашите нужди, ние извършваме основно почистване, абонаментно почистване както и частично почистване на територията на град Бургас. Предлагаме най-добрите решения за професионално почистване на изгодни цени.

Фокусирани към клиента

Ние сме фирмата на която може да се доверите за  почистването и подръжката на вашия дом,офис,заведения,хотел или административни сгради.

Ефективни услуги

Подхождаме с изключително внимание към всеки наш клиент и индивидуалните му нужди.

Предлагаме пълна гама от услуги за почистване.

Независимо дали изберете еднократно или абонаментно професионално почистване.,може да бъдете сигурни, че работата която ни поверите, ще бъде свършена качествено и ще оправдаем всички ваши изисквания.

Започнете с пресмятане на примерна цена за услуги